1 Απριλίου 2015

Γράμμα στη μικρή ανιψιά μου


Κοριτσάκι μου καλό

Από τη μέρα που φώλιασες στην κοιλίτσα της μανούλας σου, είναι τόσα πολλά αυτά που θέλησα να σου πω. Σε βλέπω μέρα με τη μέρα να μεγαλώνεις, να γελάς και να βιάζεσαι να γνωρίσεις τον κόσμο. Σε βλέπω με πόση λαχτάρα θέλεις να μιλήσεις και να κάνεις όσα κάνουν οι μεγάλοι.

Γλυκό μου κοριτσάκι, θέλω να σου πω πως σε περιμέναμε χρόνια. Σε περιμέναμε από τότε που πηγαίναμε με τη μανούλα σου σχολείο και δίναμε όρκο πως εμείς δεν θα γινόμασταν ποτέ σαν τις δικές μας μάνες. Γιατί να ξέρεις κοριτσάκι μου ότι δεν είναι όλα τα παιδάκια το κόσμου τυχερά. Είσαι όμως ματάκια μου είσαι, γιατί δεν έτυχες, πέτυχες. Σε περιμέναμε από χρόνια πριν.

Πίσω από κάθε απόφαση, από κάθε στόχο και κάθε όνειρο βρισκόσουν εσύ. Γιατί τα παιδιά για να έρθουν στον κόσμο ευτυχισμένα, πρώτα τους στρώνουμε τον δρόμο, με τις πράξεις μας και τις επιλογές μας. Ξέραμε καλά πως κάθε τι που θα κάναμε στη ζωή μας, καλό ή κακό θα είχε αντίκτυπο σε σένα, γιατί οι αμαρτίες των γονέων, πάντα παιδεύουνε τα τέκνα. Εμείς όμως δεν θέλαμε εσύ να παιδευτείς, όχι τουλάχιστον από δικό μας ηθελημένο λάθος.Η συνέχεια εδώ


Ο ήλιος είναι εδώ, επέστρεψε, εγώ παραμένω αλλού... τρεχάματα και φασαρίες στο τετράγωνο να μην πω καλύτερα στην 16η. Δεν πειράζει, δεν χανόμαστε εμείς. :)

Να είσαι καλά και να μη το βάζετε κάτω. Ο ουρανός θα γίνεται όλο και πιο γαλανός!


Show Comments: OR

7 σχόλια:

Woman in Blogs είπε...

Τυχερό πλασματάκι!!! Τυχερή κι εσύ που σκέφτεσαι και νιώθεις έτσι, Χριστινάκι!
Σου αξίζουν τα καλύτερα!!!
Καλό μήνα!

Γλαύκη είπε...

Τι υπέροχη εικόνα και τι συγκινητικό κείμενο!!!
Ναι, υπάρχουν τα αδέρφια καρδιάς και οι χαζο-θείες για
τα ανηψάκια καρδιάς!!! Αυτοί είναι οι πραγματικοί φίλοι!!!
Καλή δύναμη στα τρεξίματά σου και αποτελέσματα όπως τα επιθυμείς!!!
Φιλιά πολλά!!!

Mia Petra είπε...

Λοιπόν ξέρεις; Νιώθω απόλυτα τα λόγια σου, επειδή κι εγώ έχω δεθεί με την ανιψιά μου, πριν καν γεννηθεί και την έχω σαν το πρώτο μου παιδί (είναι μεγαλύτερη από το γιο μου). Αυτό το δέσιμο είναι αμοιβαίο και δεν θα αλλάξει ποτέ. Με συγκινεί ακόμα περισσότερο τώρα πια, επειδή είναι μετανάστρια και μου λείπει πολύ... Φιλιά πολλά στα κουκλιά τα ανίψια όλου του κόσμου και να είναι καλά! Καλό μήνα τρελοθεία :))

Christina Andromeda είπε...

Σε σένα αξίζουν τα καλύτερα Αλεξάνδρα μου και σε όλους μας! Ένα γλυκό φιλάκι!!!

Christina Andromeda είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ Γλαύκη μου! Οι ευχές σου πάντα πιάνουν! Φιλάκια πολλά πολλά!

Christina Andromeda είπε...

Α τι θυμάμαι την ανιψιά σου που της στέλναμε χρόνια πολλά στο εξωτερικό! Χοχο Φιλιά πολλά και στις δικές μας γλυκιές θειούλες που χωρίς αυτές δεν θα τη βγάζαμε καθόλου καθαρή! :))) Μουτς

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....! είπε...

Να ναι πάντοτε ευτυχισμένο το κοριτσάκι σας....κι εύχομαι να στε πάντοτε δίπλα του όταν θα σας χρειάζεται.. :)
Φιλάκια...!

Για να σχολιάσετε

Για να σχολιάσετε

my store on etsy

thank you

thank you

instagram

Instagram

Μουσαφίριδες

Blogger Widgets