Αστερό-κοσμος

  Την ημέρα των φώτων επίσημα πλέον κλείνει η αυλαία της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Τα φώτα σβήνουν, η ζωή επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς και κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του. Τώρα το κατά πόσον φωτιστήκαμε και ξεστραβωθήκαμε θα το δείξει η πορεία.  Προς το παρόν μετράμε φωτογραφίες από μια ευχάριστη βόλτα στον Αστερόκοσμο της ΔΕΘ.
  Η τελευταία μέρα του Αστερόκοσμου λοιπόν, ήταν φτωχή σε εκδηλώσεις. Οι πίστες όμως ήταν γεμάτες από πιτσιρικάδες και μπόμπιρες που δεν χόρταιναν τις γύρες με τα τρενάκια και τα συγκρουόμενα. Για τους μεγαλύτερους βέβαια, το κλίμα ήταν μάλλον βαρετό καθώς δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα να απευθύνεται σε αυτούς. Παρόλα αυτά κάθε μικρό πανηγύρι είναι καλοδεχούμενο, ειδικά αν μπορεί να προσφέρει θέματα για φωτορεπορτάζ.

  Από όλα αυτά που συναντήσαμε εκεί, αυτό που μαγνήτισε τα περισσότερα βλέμματα, ήταν η εναλλακτική σκηνή που στήθηκε εντός του δεκάτου τετάρτου περιπτέρου. Μερικές στοίβες από χαρτόκουτα με τον κατάλληλο φωτισμό, μετατράπηκαν σε μικρές γειτονιές από ονειρικά σπιτάκια. Η ομορφιά της απλής χειροτεχνίας σε μεγάλη κλίμακα. Απόδειξη πως αν θέλουμε, υπάρχουν πάντα τρόποι να ομορφαίνουμε τα πράγματα γύρω μας...
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις