Ένα αντίο για τον Philip Seymour Hoffman


Δεν έχω σκοπό να κάνω βιογραφικό αφιέρωμα στον  Philip Seymour Hoffman. Αυτό θα το αφήσω στα κανάλια και στα media που θα τρίβουν όπως πάντα τα χέρια τους με την είδηση που κυκλοφόρησε. 

Ακόμα όμως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως αυτός ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Φαίνεται πως ακόμα και ένα τόσο μεγάλο ταλέντο σαν το δικό του δεν ήταν ικανό να γεμίσει με χαρά την ύπαρξή του. Έξω από το χορό βέβαια πολλά τραγούδια λέγονται, γι αυτό και είναι προτιμότερο να μην αναζητήσω τις αιτίες του χαμού του. 

Είναι όμως από τις λίγες φορές που με έχει αγγίξει τόσο πολύ ο θάνατος ενός διάσημου προσώπου, ίσως γιατί αυτά που έδωσε αυτός ο άνθρωπος στην τέχνη ήταν πραγματικά δοσμένα μέσα από την ψυχή του. Και μιλάμε για έναν ηθοποιό που δεν ξεχώρισε ποτέ για την λάμψη του ή την ομορφιά του, παρά μόνο για την υποκριτική του. Ακόμα και ο πιο ασυγκίνητος θεατής, πιστεύω πως θα δάκρυζε με τις ερμηνείες του Hoffman, είτε από χαρά είτε από λύπη. Θα κρατήσω λοιπόν την πιο κεφάτη εικόνα του από την πιο διασκεδαστική ταινία της καριέρας του, το  The Boat That Rocked (2009)του Richard Curtis και θα του ευχηθώ καλό κατευόδιο.

http://stylefavor.com/philip-seymour-hoffman/philip-seymour-hoffman-in-the-boat-that-rocked-wallpaper/

Σχόλια

Ο χρήστης Julie McQueen είπε…
Great blog♥

How about follow each other?
I follow your blog. Waiting for you♥
My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com
Ο χρήστης Reneta Kanevska είπε…
Lovely post! :)

I would like to invite you to my blog! I would be so happy if we support each other on GFC, Facebook and maybe Instagram!
Do it and let me know! xx

Blog | Facebook Page | Bloglovin | Instagram
Ο χρήστης Zina Z είπε…
ειναι απιστευτος! αγαπημενος παρα πολυ!
Ο χρήστης FASHIONAVENTURA είπε…
I have seen this movie :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις