Σκύλος ή φύλακας άγγελος;Θα θέλα πολλοί περισσότεροι άνθρωποι να καταλάβουν επιτέλους την αξία και την ομορφιά των σκύλων και των υπόλοιπων ζώων. Θα θελα να μαλακώσουν τις καρδιές τους και να προσφέρουν λίγη τρυφερότητα στα πιο καλόψυχα πλάσματα αυτoύ του πλανήτη που κατοικούμε. Αν γίνει αυτό, πιστεύω θα φτιάξουν πολλά πράγματα στις ζωές μας...

Σχόλια

Ο χρήστης joanna papanikolaou είπε…
Έτσι είναι Christina !!! Μακάρι να γινόταν αυτό !!! Αλλά, δυστυχώς, υπάρχουν απ-άνθρωποι γενικώς και όχι μόνο με τα ζώα !!! Καλό σου απόγευμα και από εδώ !!! Πολλά φιλιά !!!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Ναι δυστυχώς... Τι να κάνουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
beautiful blog kisses albert
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Thank you Albert! Thank you so much for stopping by. I am working on an English version of this blog so i hope there will be more subjects to enjoy!
Ο χρήστης Katerina Verigka είπε…
Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στα ζωάκια δείχνει χαρακτήρα!
Μόνο να επισημάνω πως δεν θεωρώ καλά τα άκρα και τις υπερβολές.
Βλέπω ανθρώπους να νοιάζονται περισσότερο για τα ζωάκια και να απομακρύνονται από τους ανθρώπους γιατί "τα κατοικίδια δεν θα μας πληγώσουν- προδώσουν ποτέ" .. Είναι δύο ξεχωριστά θέματα κι ας μην τα συνδέουμε, άλλο οι άνθρωποι άλλο τα ζωάκια! Με συγχωρείς για την ανάλυση, βγήκα εκτός θέματος απλά το παρατηρώ έντονα!
Καλή εβδομάδα!!

ΥΓ: Η μουσική σου επιλογή τα σπάει!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Α μα βέβαια, συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν το συζητάω καν. Απλά στο θέμα της σκληρότητας, αν κάποιος είναι σκληρός με τα ζώα θα είναι σκληρός με όλους. Το αντίθετο όπως λες δεν συμβαίνει. Αλλά εκεί όπως θα τα ξέρεις καλύτερα από εμένα, η ταύτιση και η προσκόλληση σε ένα κατοικίδιο δεν μπορεί να θεωρηθεί αγάπη και απόδειξη ευγένειας αλλά μάλλον ψυχοπαθολογική κατάσταση. Ακόμα και στις ανθρώπινές μας σχέσεις συχνά οι άνθρωποι μπερδεύουμε την αγάπη με την προσκόλληση. Γαντζωνόμαστε από κάποιον και νομίζουμε πως τον αγαπάμε ενώ στην ουσία λειτουργούμε ναρκισσιστικά. Να μια ωραία πάσα για θέμα! :))
Ο χρήστης Amarok είπε…
συμφωνώ απολύτως Χριστίνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις