Οι καλοί αλήτες είναι στη φυλακή, οι κακοί βιάζουν τα παιδιά μαςsource


"I did 8.5 years on an attempted murder charge."
"What happened?"
"Some thirty year old dude kept harassing my twelve year old sister. He'd wait outside her school and invite her to parties. So I tried to kill him."


Αυτός ο νεαρός, που πολλοί θα γύριζαν πεζοδρόμιο αν τον συναντούσαν στο δρόμο, πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στη φυλακή. Ο λόγος; Ένας  τριαντάχρονος παρενοχλούσε την δωδεκάχρονη αδελφούλα του συστηματικά. Την περίμενε κάθε μέρα έξω από το σχολείο και την πίεζε να τον ακολουθήσει σε διάφορα πάρτι. Ο νεαρός της φωτογραφίας το έμαθε και έτρεξε να προστατέψει την αδερφή του. Οι αρχές βέβαια δεν καταδίκασαν τον ανώμαλο γιατί πολύ απλά η παρενόχληση δεν έχει ίχνη ούτε μπορεί να αποδειχθεί… Αντ' αυτού το παλικάρι της φωτογραφίας θεωρήθηκε  τραμπούκος και καταδικάστηκε για 8,5 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση!  Η ιστορία του νεαρού κυκλοφόρησε στην Νεουορκέζικη σελίδα https://www.facebook.com/humansofnewyork?fref=nf

Μια βρωμερή κοινωνία που θεωρεί επικίνδυνους μονάχα τους κακοντυμένους ανθρώπους, αυτούς που η αγανάκτησή τους και η απέχθειά τους για την υποκρισία του καθωσπρεπισμού τους έκανε να σιχαίνονται τις γραβάτες και τα κοστούμια. 

Σήμερα για άλλη μια φορά ζήσαμε την απόλυτη ξευτίλα και στη χώρα μας. Σε διαθεσιμότητα λέει οι ανώμαλοι αστυνομικοί που πλήρωναν για να παρακολουθούν ζωντανά κακοποιήσεις αθώων ψυχών! Σε διαθεσιμότητα;;; Προσοχή να μην ανοίξει καμιά μύτη! Ήταν λέει καθωσπρέπει άνθρωποι, οικογενειάρχες και άριστοι στην υπηρεσία τους! Δεν  τα λέω εγώ αυτά, σε ειδησεογραφικά ρεπορτάζ τα διάβασα.  Ενώ αν πήγαινε αυτός ο νεαρός για να πιάσει κάπου δουλειά θα τον πετούσαν έξω σαν αλήτη! 

Και ποιος φταίει; Μήπως φταις κι εσύ που θεωρείς αλήτες όλα τα παιδιά που αντιδρούν και αμφισβητούν την παλιοκοινωνία σου; Να χαρείς και να καμαρώσεις τους σοβαρούς σου νέους με τα διπλώματά τους και τις αξιωματικές σχολές τους! Να ζεις κυρά μου να καμαρώνεις τους πασάδες που μεγαλώνεις και να λες στις φιλενάδες σου πως ο γιόκας σου είναι σπουδαγμένο παιδί και δουλεύει σε καλή υπηρεσία και προστατεύει τον κοσμάκι από τους ληστές και τους αλήτες!

Σχόλια

Ο χρήστης Ariadni St. είπε…
Να φοβάσαι κάθε ώρα και στιγμή όταν έχεις παιδιά....Πφ όντως οι υπεράνω πάσης υποψίας καμια φορα, ειναι οι χειρότεροι!
Καλο ξημερωμα ;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις