Επείγουσα ανάγκη για βοήθεια

Αφήνω την ανάρτηση ως έχει απλά συμπληρώνω ότι για άλλη μια φορά οι κοινοποιήσεις αποδείχθηκαν σωτήριες για τα αδέσποτα σκυλάκια. Τα κουταβάκια βρήκαν σπιτάκι και σε αυτό βοηθήσατε όλοι σας! Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε την δύναμη που έχει μια απλή κοινοποίηση! Τελικά το καλό είναι ένα κλικ απόσταση!


Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας να προωθήσουμε αυτήν την ανακοίνωση. Ο Μακρύγιαλος Κατερίνης δεν διαθέτει εθελοντική δράση για τα αδέσποτα και οι κάτοικοι είναι γενικά εχθρικοί με τα ζώα. Εργαζόμενοι της αρχαιολογικής υπηρεσίας βρήκαν έξι παρατημένα κουταβάκια έξω απο το Δημαρχείο του Μακρύγιαλου. Καθώς οι άνθρωποι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής και δεν διαθέτουν σταθερό μέσο, χρειάζονται τη βοήθειά μας. Αναζητούνε εθελοντές από την Κατερίνη για την φιλοξενία και την υιοθεσία των μικρών κουταβιών.

Επείγουσα ανάγκη για βοήθεια

Ασυνείδητος παράτησε έξι κουταβάκια έξω από το Δημαρχείο του Μακρύγιαλου Κατερίνης. Τα μικρά βρήκαν προσωρινό καταφύγιο κάτω από ένα απορριμματοφόρο του Δήμου. Η τοπική κοινωνία αδιαφορεί. Δυστυχώς δεν είμαστε κάτοικοι της περιοχής και διανύουμε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα με το κτελ για να πάμε στην εργασία μας, συνεπώς δεν μπορούμε να έχουμε την άμεση εποπτεία των κουταβιών. Αναζητούμε την βοήθεια εθελοντών από την ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης για να προστατέψουμε αυτά τα μικρά που κινδυνεύουν και να προωθήσουμε την υιοθεσία τους. Είναι περίπου 40 ημερών και πρόκειται να γίνουν μεγαλόσωμα τσομπανοσκυλάκια. Ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια

Ο χρήστης Maria Fe είπε…
Τι ευαισθητούλα που εισαι μωρε .. Πολύ με συγκινεις που έχεις τοση αγαπη στα ζωακια...
Εύχομαι να γίνει κάτι σύντομα για αυτα τα γλυκουλια
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
χαχαχα δεν έχεις δει ακόμα την αλητοπαρέα που φροντίζω, αν κάνεις μια γύρα στον σελιδοδείκτη pets θα δεις πολλά από τα φιλαράκια μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις