Ψητοπωλείον "Ο Αδάμος". Ένα ψητοπωλείο για δίποδους και για τετράποδους πελάτες!https://www.facebook.com/PsitopoleioAdamos/timelineΟύτε από τη Λάρισα είμαι, ούτε τρώω αρνάκι και το ψητοπωλείο μόλις που το έμαθα κι εγώ. Όμως κάτι καλοί φίλοι μου Λαρισαίοι, μου τα πρόφτασαν τα μαντάτα. Μου είπαν Χριστίνα το και το. Τα παιδιά είναι διαμάντια και έχουν κάτι θαμώνες πρώτης τάξεως.Το κατάστημα κρατάει από το 1936 και όπως δείχνει και η φωτογραφία από τότε κρατάει και η φιλία με τους εξέχοντες τετράποδους θαμώνες. Κι αφού λοιπόν χαλαστήκαμε με τους κακούς ανθρώπους, καλό είναι να αναζητούμε και αυτούς που διαφέρουν! Γι αυτό το λόγο λοιπόν χαιρετίζω την οικογένεια Αδάμου με το ψητοπωλείο της και υπόσχομαι όταν πάω Λάρισα να τους κάνω σεφτέ!
Σε αυτό το ψητοπωλείο οι τετράποδοι φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι! Όχι δεν μπαίνουν μέσα στο κατάστημα, περνούν από έξω, παίρνουν το κέρασμά τους, το χάδι τους και μετά πάλι πίσω στη γωνίτσα τους. Για τα παιδιά του ψητοπωλείου, ένας αδέσποτος σκύλος δεν είναι απειλή της επιχείρησης, ούτε αιτία να χαλαστούν οι πελάτες. Συνεπώς δεν κρατιέται 80 χρόνια ένα κατάστημα στο χαβαλέ. Εδώ υπάρχει αγάπη και καλή καρδιά!


Αυτό το επιβεβαιώνει και ο  Αλέξης! ο σκύλος-φίλος-μασκότ του καταστήματός τους..ο άγρυπνος φρουρός στον πεζόδρομο,στην οδό Πανός!!Το καλύτερο παιδί! Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι Αδάμοι, όχι εγώ!
Αυτός ο σκύλος (ο Σοκ), τρώει μόνο αρνάκι...Καταλάβατε τί γίνεται; Τρώει ο ένας παει το λέει στους φίλους του και έρχονται ενισχύσεις μετά... Αντε να τους χορτάσεις!!
 Ο ιταλικός ποιμενικός περιμένει υπομονετικά τη σειρά του να παραγγείλει!!


 https://www.facebook.com/PsitopoleioAdamos/timeline


Και φυσικά οι έπαινοι προορίζονται για όλο το πακέτο του καταστήματος. Για το καλό φαγητό, το καλό σέρβις, το όμορφο παραδοσιακό περιβάλλον και πάνω από όλα για την καλή καρδιά! Πιστεύω αξίζει να τους ανεβάσουμε τα καλά reviews. https://www.facebook.com/PsitopoleioAdamos/reviews          Τι λέτε; Έτσι για να στηρίζουμε και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που λέγαμε.  

 

Σχόλια

Ο χρήστης joanna papanikolaou είπε…
Πολύ ωραίο κατάστημα Χριστίνα!!! Και πολύ ωραία ανάρτηση!!! Μπράβο στα παιδιά που το κρατούν τόσα χρόνια με ποιότητα και ευαισθησία προς όλους... ακόμη και προς τους τετράποδους φίλους μας!!! Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια!!!!
Ο χρήστης Woman in Blogs είπε…
Καλά κάνεις και το παρουσιάζεις, ιδίως μετά το τελευταίο θέμα με το σκυλάκι!
Καλημέρα, Χριστινάκι!
Ο χρήστης Aleka Craftaholic είπε…
Υποκλίνομαι στην ευαισθησία τους!Εύγε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις