Ξανασπάσαμε...

Είμαστε ξανά σπασμένοι αλλά αυτήν τη φορά εδώ:----------> Έτσι κι αλλιώς ήσουν πάντα διαλυμένος...

Τρέχω να προλάβω τις ημερομηνίες της εξέτασης, γι αυτό χρειάζομαι και τι δική σας θετική ενέργεια. Σας στέλνω φιλιά και χαιρετίσματα από αυτήν την σύντομη ανάρτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περάσματά σας και τα μηνύματα που μου αφήνετε. Να ξέρετε ότι μου κρατάτε υπέροχη συντροφιά και μου δίνετε κουράγιο και αντοχές. Λίγη υπομονή και κατανόηση μόνο που δεν σας επισκέπτομαι τακτικά. Τι να κάνουμε, ανωτέρα βία βλέπετε.


 Σας δίνω μια μικρούλα γεύση από το περιεχόμενο της μελέτης μου, για να ξέρετε κι εσείς τι είναι αυτό που τέλος πάντων με έχει καθηλώσει επί τόσους μήνες στον υπολογιστή μου. Σχέδια, σχέδια, σχέδια. Μπορεί να μην πήγα διακοπές αλλά οι μελέτες μου είναι για ένα παραθαλάσσιο πάρκο. Εικονικό πάρκο βεβαίως, βεβαίως για να περάσω τις τελευταίες εξετάσεις μου.


Έχω κι αυτόν τον μυστήριο κύριο που μου κάνει παρέα. Βλοσυρός και απόκοσμος, με κοιτάει αφ υψηλού και μου ρίχνει το φαρμάκι του με τη σιωπή του γιατί δεν τον έκανα πιο ωραίο. ''Θα μπορούσε να σε είχε ζωγραφίσει κάποιος μεγάλος μοντερνιστής και τώρα να κόστιζες χρυσάφι κύριε!'' του λέω. Τίποτα αυτός, δεν παίρνει από λόγια, μου το κρατάει μανιάτικο. Ακόμα κι έτσι όμως κάθεται ο κακόμοιρος απέναντί μου και μου συμπαραστέκεται.


Σχόλια

Ο χρήστης metaxia nikolopoulou είπε…
Χριστίνα μου !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! στις εξετάσεις σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!!
Ο χρήστης airis είπε…
Καλή επιτυχία χαρά μου!
Φιλιά πολλά (και άλλη μία φορά θα σου πω πόσο σούπερ είναι οι μουσικές σου επιλογές!)
Ο χρήστης Ειρήνη είπε…
Πες του κυρίου να είναι πιο κόσμιος, μην τον αγοράσω πολύ ακριβά και καταλάβει την αξία του!!! Καλή επιτυχία Χριστίνα μου!!! Καλό κουράγιο!!! Σε φιλώ!!!
Ο χρήστης αχτίδα είπε…
Πρέπει να σου πω ότι έκανα ..Μαραθώνιο για να βρω που...να γράψω σχόλιο!!! Βρήκα ένα άλλο δικό σου χώρο που μου άρεσε πολύ μα πάλι κατάλαβα ότι ήταν μέσω fb..η..σιτεμένη..δεν έχω μυαλό πια αρκετό για να ψάξω.βρήκα λοιπόν αυτό το ..παραθύρι!Μου θύμησες τη δική μου εργασία στο Πολυτεχνείο που ήταν ένα..Φαρμακείο!!!!
Ο χρήστης Λάχεσις είπε…
Χριστίνα μου η σκέψη μου μαζί σου για καλή επιτυχία!
Τα φιλιά μου

Υ.Γ "ήμουν έτσι και αλλιώς πάντα διαλυμμένος"!!!!!! Υπέροχος ο τρόπος που εκφράζεσαι
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Αχ ευχαριστώ Μεταξένια μου! Παίρνω δύναμη!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Σου αρέσουν Αριστάκι; Είναι μελαγχολικούλια λιγουλάκι αλλά αξίζει τον κόπο πού και πού.
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Έλα Ειρήνη μου! Επιστροφή στη βάση μας ε; Μη στενοχωριέσαι θα φτιάξουμε εδώ δυναμικό team να ξεχειμωνιάσουμε ωραία!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Ναι είναι λίγο χαντακωμένα τα σχόλια. Δηλαδή, πριν γίνεις καλοτεχνίτισσα ήσουν και πολυτεχνίτισα συναδελφισα; Τι ωραία πράγματα. Κι εγώ φλερτάρω με την ιδέα για καλών τεχνών αλλά θέλει καλή οργάνωση χρόνου πλέον.
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!
Ο χρήστης Evi @ sexta-feira είπε…
Καλη επιτυχια!! :)
Ο χρήστης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....! είπε…
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!
Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!
Καλό σου βράδυ Χριστίνα μου :)

Δημοφιλείς αναρτήσεις