Οι πρωτιές των φίλων και άλλα χαζά


Αναρωτιέμαι αν μετά από το περιστατικό που σας εξιστόρησα στην προηγούμενη ανάρτηση θα θέλατε να σας διηγηθώ κι άλλα παρόμοια περιστατικά που μου έτυχαν. (Ναι ναι υπήρξαν κι άλλα!)
Είναι όμως περίεργη η ώρα και με έχει αποροφήσει και ο Κωνασταντίνος. Τι ποιος Κωνσταντίνος; Ένας είναι ο Κωνσταντίνος! Ο Μπογδάνος! Επιτέλους βρήκα κι εγώ το είδωλό μου. Κι ότι έλεγα ότι είμαι προβληματικό άτομο που δεν έχω ένα ίνδαλμα να θαυμάζω. Τώρα όμως έχω και αισθάνομαι φυσιολογική. Τώρα λέει κάτι ψαγμένα το παιδί για κάτι τσίπουρα, τις προάλλες σχολίαζε κάτι νεκταρίνια.

Σημείωση

(ρε παιδιά θα με τρελάνετε! Υπάρχει και ο αρνητικός θαυμασμός. Αυτός που λες μα πόσο χαμένο το χει το μυαλό του ο άλλος! Με πήρατε δηλαδή στα σοβαρά ότι θαυμάζω στα αλήθεια το άτομο; Απλά είναι ταλέντο στο να μας κουφαίνει! Ταλεντάρα θα έλεγα!)


Πίνω το καφεδάκι μου δια χειρός συζύγου κι οργανώνω τις εργασίες μου στον υπολογιστή. Ακόμα προσπαθώ να σουλουπώσω τα ωράριά μου και δεν τα καταφέρνω. Όποτε θυμηθώ κοιμάμαι. Άλλες μέρες δεν κοιμάμαι καθόλου κι άλλες δεν μπορώ να σηκωθώ. Σήμερα ήθελα να σας δείξω κάτι πολύ ωραίες εικόνες που βρήκα στο διαδίκτυο που μου ανέβασαν την διάθεση. Και θέλω να σας συνδέσω και με την enfo που καταπιάστηκα με τις πρωτιές των φίλων.

Οι πρωτιές των φίλων

ΥΓ. Υπομονή και ελπίδα. Η ελπίδα δυναμώνει την υπομονή και η υπομονή την ελπίδα. Αλλά πιο πολύ από όλα η ανθρώπινη παρουσία είναι αυτή που μαλακώνει όλα τα προβλήματα. Κουράγιο παίδες, τα βάσανα δεν τελειώνουν ποτέ. Αντί λοιπόν να μας αποτελειώσον αυτά, ας το ρίξουμε στο χορό.Σχόλια

Ο χρήστης Πέτρος Κ. είπε…
Και το ρωτάς; Οι βιωματικές αφηγήσεις είναι μακράν οι καλύτερες.
Περιμένω λοιπόν...
Ο χρήστης metaxia nikolopoulou είπε…
Σήμερα έχασα την υπομονή και την ελπίδα μου ήταν μια δύσκολη μέρα μα ' ο Θεός έστειλε εσένα -την ανάρτησή σου - να με βοηθήσει να την ξαναβρώ .!!!! να είσαι καλά Χριστινάκι σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!σου στέλνω την αγάπη μου...
Ο χρήστης Katerina Verigka είπε…
Εννοείται πως ναι!
Πες μου όμως ότι κάνεις πλάκα με τον Μπογδάνο.. σε παρακαλώ δηλαδή!!
Είναι από τους τύπους που θα ήθελα αν τον δω ποτέ να τον χαστουκήσω.. Τόσο με εξοργίζει αυτό το στυλάκι του.
Αλλά τι να πω.. περί ορέξεως..

Την έχω καταβρεί με τα τραγουδάκια που έβαλες!
Καλή εβδομάδα με δύναμη!! Α και μην ξεχνιόμαστε.. Hakuna Matata..!! ;)
Ο χρήστης me (maria) είπε…
Ο Μπογδάνος?...μα ο Μπογδάνος?
Μέχρι να συνέλθω από το σοκ πάω να διαβάσω την προηγούμενη ανάρτηση!
Ο χρήστης airis είπε…
εγώ τη καταβρήκα με το καρτούν που χορεύει!
είμαι ακόμα στον κόσμο μου...όχι χωρίς λόγο!
Φιλιά πολλά και κάνε ευχή να βρω τα ίσια μου σύντομα....
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Καλέ ειρωνικά το λέω για τον Μπογδάνο, χαχχχαχα σας ψάρωσα τόσο;;;;

Δημοφιλείς αναρτήσεις