Όταν υπάρχει καλή θέληση!Σήμερα ήταν η μέρα που θα γινόταν το οριστικό ξεκαθάρισμα των χαμένων διδακτικών μονάδων. Οι κοπέλες της γραμματείας με περίμεναν παραδόξως κι αυτές με αγωνία. Το μάθημά μου είχε κάνει φτερά από όλα τα αρχεία της σχολής και το λάθος ήταν του προηγούμενου γραμματειακού προσωπικού που δεν φημιζόταν για την ευγένειά  και το ενδιαφέρον του.  Συνεπώς 9 μονάδες έκαναν φτερά και 9 μονάδες μεταφράζονται σε δύο μαθήματα.  Ο κανονισμός του νέου συστήματος όριζε να καλύψω αυτές τις διδακτικές με μαθήματα μεγάλων απαιτήσεων. Κι αυτό ήταν που με τρόμαζε περισσότερο, να αναγκαστώ να παρακολουθήσω  κάποιο απαιτητικό μάθημα.  Για καλή μου τύχη όμως οι υπεύθυνες  του προσωπικού, αναγνωρίζοντας το άδικο στρίμωγμα μου, αποφάσισαν να παρακάμψουν την γραφειοκρατία και να με αφήσουν να διαλέξω κάτι εύκολο και βατό για να γίνει η δουλειά μου όσο πιο ανώδυνα γίνεται. 

 Έτσι λοιπόν η συμβιβαστική λύση βρέθηκε κι εγώ επέστρεψα στα έδρανα με καφεδάκι στο χέρι. Βρήκα παλιούς φίλους, έκανα κάποιες καινούριες γνωριμίες με ομοιοπαθούντες  και η συνάντησή με την καθηγήτρια της πτυχιακής μου πήγε καλά. Άρα βγαίνει η δουλειά παίδες! Με λίγο παραπάνω μπελά, αλλά με χαρά γιατί στην τελική αυτή η έκτακτη εντατικοποίηση με κρατάει πιο συγκεντρωμένη στη δουλειά μου και μου δίνει εμπνεύσεις.


ΥΓ. Τώρα μου σκασε κι εμένα, γιατί κόλλησα κι εγώ με τα υστερόγραφα. Είναι σαν το Grey's anatomy που ανάμεσα στις εγχειρήσεις, τους χωρισμούς και τις καψούρες, σκάει στο τέλος και το απόφθεγμα του επεισοδίου. 

ΥΓ2. Όπου σε περιμένει ζεστός καφές, εκεί να πηγαίνεις. Ακούς; Σε σένα το λέω! Ναι σε σένα που χαρίζεσαι μονάχα εκεί που σε παιδεύουν…

ΥΓ3. Αυτά καλά μου παιδιά. Έχω κλείσει 36 ώρες ασταμάτητης δουλειάς, με διάβασμα και μετακινήσεις και πρέπει επειγόντως να κοιμηθώ μερικές ώρες γιατί και αύριο οι υποχρεώσεις θα τρέχουν. Έχετε ανεβάσει κι όλοι σας ωραία θεματάκια και δεν προλαβαίνω να τα δω. Αύριο το βραδάκι πρώτα ο Θεός που θα μαστε όλοι πιο χαλαρά. 

Απολαύστε τις τοιχογραφίες των συμφοιτητών μου, από μένα τσίου και καλή δύναμη μπαγάσιδες!

Σχόλια

Ο χρήστης joanna papanikolaou είπε…
Πωπω διάβασα την προηγούμενη φορά για το εργαστήριο που έλειπε και τρελάθηκα...!!! Είναι δυνατόν λίγο πριν τελειώσεις να σου λένε ότι λείπεις από τα αρχεία τους... !!! Πάλι καλά που υπήρχε καλή διάθεση για συνεργασία!!! Καλή επιτυχία και γρήγορα με το πτυχίο Χριστίνα μου!!! Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά !!!
Ο χρήστης Νικόλας Τσάρας είπε…
χριστίνα καλή δύναμη και κουράγιο και τουλάχιστον αφού βρέθηκε μια μέση λύση τι να κάνεις θα το υποστείς... μην αγχώνεσαι για εμάς , αυτό πάντα λέω σε όλους !!! φιλιά αγωνιστικού χαιρετισμούς για ενδυνάμωση
Ο χρήστης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....! είπε…
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά.....!
Καλή ξεκούραση :))))))))

υ.γ. α και που 'σαι δανείστηκα τον πίνακα από την χθεσινή ανάρτηση που μου άρεσε....ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα;;; έχω βάλει για πηγή εσένα!
Ο χρήστης Aleka Craftaholic είπε…
τέλοσ καλό ,όλα καλά! Άλλο κακό να μη σε βρει
Ο χρήστης Ariadni St. είπε…
Άρα όλα καλά!!!!!!
Η πρωτελευταία φωτογραφια ειναι όνειρο!
Καλό απόγευμα :)
Φιλια
Ο χρήστης Αθηνά... είπε…
Αααααααα εμένα μου αρέσουν τα υστερόγραφα!
Επίσης να πω ότι είτε ζεστός είτε κρύος είναι ο καφές, πηγαίνω!
Καλό βράδυ!
Ο χρήστης Πέτρος Κ. είπε…
Καλή ξεκούραση...

Ξύπνησες;
Α, ωραία! Λοιπόν καλό κουράγιο και καλή δύναμη και καλή παρέα και καλούς καφέδες και όλα καλά.
Τι λέγαμε;
Α, ναι. Καλό Σαββατοκύριακο.
Ο χρήστης Mariusz from Nowy Sacz είπε…
Although the translator creates amazing quirks between words I sense that you write about something close to me :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς που σε εξυπηρέτησαν έστω κι ετσι Χριστίνα μου!!! Στο κάτω κάτω δεν ήταν δικό σου λάθος!!
Να ξεκουράζεσαι κιόλας, μην το πάιρνεις μονότερμα!!!
Είδα προχθές την ταινία με την Κοτιγιάρ που μας πρότεινες!!! Μου άρεσε πάρα πολύ!!!
Φιλάκια και καλό σ-κ να χεις!!!
Ο χρήστης Katerina Verigka είπε…
Αυτά είναι νέα!! Μπράβο χάρηκα πολύ!! Καλή δύναμη Χριστινιώ μου!!
Ο χρήστης Funky Monkey είπε…
Χαίρομαι που βρέθηκε λύση (και σχετικά ανώδυνη)!
Καλή δύναμη! Φιλιά και καλή σου εβδομάδα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις