Μονάχα φύγε

Για όλους τους τοξικούς ανθρώπους που έμαθαν να καταδυναστεύουν τους άλλους.


Να φυλάγεσαι αυτό αυτούς, που παρακολουθούνε κάθε σου βήμα για να μετρήσουν τα στραβοπατήματά σου.

Να φυλάγεσαι από αυτούς, που παρακολουθούν κάθε σου κίνηση για να σου βρούνε λάθη.

Να φυλάγεσαι από όλους εκείνους, που σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω για σου βρουν ψεγάδια, που σημειώνουν μία-μία τις λέξεις σου για να σου προσάψουν κατηγορίες, που σκαλίζουν τις ευαισθησίες σου για σε πουν δειλό, που ερεθίζουν το θυμό σου για να σε βγάλουν φταίχτη.

Η συνέχεια εδώ


ΥΓ. Σήμερα με περίμενε η έκπληξη της Μαρίας Νι, ένα γκλαμουράτο βραχιολάκι εντελώς στα γούστα μου. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως για μένα ήταν, που αυτό το δωράκι έπεσε στα χέρια μου μετά από κλήρωση, που ούτε φλουρί δε μου κάθεται εμένα γενικά. Πριν ένα μήνα ακριβώς όταν ολοκληρώθηκε Ο 13ος διαγωνισμός φωτογραφίζειν της Μαρίας, ήταν μία περίοδος εντελώς μουντζωμένη για μένα! Όλα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο! Και τσουπ να σου η κλήρωση και λέω ε, αυτό θα είναι καλός οιωνός! Αυτό θα είναι το τυχερό μου! Να δεις πως κάποιος μου κλείνει το μάτι πως όλα θα πάνε καλά!

Και να που πάλι εντελώς συμπτωματικά και συμβολικά έφτασε το γουρλίδικο δωράκι στα χέρια μου, ακριβώς μία μέρα μετά την διευθέτηση κάποιων πολύ σημαντικών εκκρεμοτήτων μέσα στο σπίτι! Αυτές  οι τρεις τελευταίες μέρες είναι οι πρώτες καλές μέρες μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό. Σα να μπήκε ξανά η καρδιά μου στη θέση της ένα πράμα. 
(Βέβαια η κούραση που νιώθω είναι απερίγραπτη, γιατί τόσο καιρό κρατιόμουν για να μη το βάλλω κάτω και τώρα είναι σα να έδιωξα από πάνω μου δυο σακιά τσιμέντο!)

Γι αυτό για μένα το δωράκι της Μαρίας είναι τόσο πολύτιμο, γιατί χωρίς να το ξέρει εκείνη ήταν η αφορμή για να κάνω υπομονή και κουράγιο σε μια πολύ ζόρικη φάση. 

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρία μου! Θα βάλω κι εγώ δική μου έμπνευση στην δική μου έκπληξη κι όλες μου τις ευχές για καλή τύχη! 

Είναι πολύ μαγικό ο τρόπος με τον οποίο η τύχη μας επιλέγει για να  δώσουμε ένα σημάδι ελπίδας σε έναν άλλο άνθρωπο. Τελικά είμαστε όλοι τόσο συνδεδεμένοι!Σχόλια

Ο χρήστης Giannis Pit είπε…
Καλησπέρα σου Χριστίνα μου. Όμορφο Σ/Κ να έχεις. Πραγματικά στο διάβα της ζωής μας συναντάμε τέτοιους ανθρώπους ολόγυρα και κάπως έτσι οφείλουμε να τους αντιμετωπίζουμε. Καλό βράδυ
Ο χρήστης Woman in Blogs είπε…
Δυστυχώς, σε αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων δεν υπάρχει μέση λύση, η απομάκρυνση είναι η μόνη λύση. χαίρομαι, Χριστινάκι που έχεις μπει σε θετική τροχιά!!!!
Καλοφόρετο το βραχιολάκι!
Ο χρήστης Γλαύκη είπε…
Είναι σπουδαίο που κατάφερες να πάρεις θέση εαυτού και στη σκέψη και στην πράξη!
Όποιος επιμένει τα καταφέρνει στο τέλος και δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίξει μαζί του!
Μπράβο, κορίτσι μου, και να ναι, είμαστε συνδεδεμένοι...
Φιλιά πολλά!!!
Ο χρήστης me (maria) είπε…
Συμφωνώ απόλυτα Χριστίνα μου,..ακόμα και η σκόνη τους είναι τοξική!
Πρέπει να την τινάζουμε από πάνω μας κι αυτή όπως πολύ σωστά λες!
Να χαρείς το όμορφο βραχιολάκι σου!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Έτσι είναι Γιάννη μου και για να πάμε την κουβέντα πιο πέρα, τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στην κοινωνία ξεκινάνε από τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Από τις οικογένειές μας ξεκινάει ο αγώνας, του πως ο καθένας μας θα αναμετρηθεί με το κακό Κρόνο που θέλει να ευνουχίσει να τα νεότερα μέλη της οικογένειας, συνειδητά ή ασυνείδητα.
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Ε αργά ή γρήγορα η περίοδος χάριτος εξαντλείται! Η υποχρέωσή μας είναι να είμαστε ευτυχισμένη ειδάλλως θα μεταφέρουμε το κακό και στα παιδιά μας και όλα πάντα θα πηγαίνουν πίσω.
Καλή εβδομάδα Αλεξάνδρα μου!!!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Είναι το ίδιο τροπάρι που συμβαίνει στους σχολικούς εκφοβισμούς αν δεν δείξεις κι εσύ το σκληρό σου πρόσωπο δεν πρόκειται να σε σεβαστούν ποτέ.
Φιλιά πολλά Γλαύκη μου!!! Να είσαι πάντα καλά! Καλή εβδομάδα πάλι με το καλό!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Ναι Μαρία μου γιατί αν δεν προστατέψουμε πρώτα εμείς τον εαυτό μας κανείς δεν θα το κάνει!
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είσαι πάντα μα πάντα καλά!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις