Πράσινες ελιές σε άλμη

Μπορεί οι ελιές να μου βγήκαν μάπα (όπως και με τα περισσότερα τυποποιημένα προϊόντα άλλωστε)  το βαζάκι όμως μου ήρθε τέλεια. Κι αν τα περισσότερα από αυτά τα κρατάω για να αποθηκεύω βότανα και μπαχαρικά, είπα αυτή τη φορά να την κάνω την χιπστεριά και να πιω τον καφέ μου εναλλακτικά. Για να πω όμως και τη μαύρη αλήθεια, τον πρώτο καφέ μου τον σέρβιρε ο σύζυγος στο βαζάκι του μελιού για να μου κάνει πλάκα. Πλάκα στην πλάκα όμως εμένα με βόλεψε γιατί αν δεν πιω έναν διπλό καφέ ο οργανισμός δεν παίρνει μπρος.

Τώρα θα μου πει κάποιος, μα στο βάζο από τις ελιές μωρέ; Δε θα βρωμάει; Κι όμως καθόλου και η ετικέτα άλλο πράμα!

Στο μεταξύ από το βασίλειο των πτηνών του γείτονα, οι προβολές national geographic συνεχίζονται. Στο σημερινό επεισόδιο ο κύριος γαλοπούλας έχασε το ταίρι του και τώρα του  κάνουνε παρέα οι κοτούλες κι αυτός από ευγνωμοσύνη και ευγένεια τις δίνει το κολατσιό του.
Στο δε βασίλειο των τετράποδων, η Ρώξη εκστασιασμένη,  βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή της νεογέννητα γατάκια και δεν ξεκολλάει από τον φράχτη.  

Σχόλια

Ο χρήστης Giannis Pit είπε…
Όλα τούτα θα τα χαρακτήριζα πολύ όμορφες στιγμές πραγματικής ανθρώπινης ζωής στη διάσταση της φύσης..... Τέτοιες στιγμές Χριστίνα δεν ανταλάσσονται εύκολα. Καλό βράδυ.
Ο χρήστης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....! είπε…
Μια χαρά βλέπω περνάς με τα ζωάκια....χαχαχαχα
Ωραίο αυτό με το βαζάκι...παίζει πολύ και σε μαγαζιά για coctails, βέβαια δεν νομίζω να είχαν πρώτα ελιές :P
Φιλάκια πολλάαααα :)

Δημοφιλείς αναρτήσεις