Bazaar Αλληλεγγύης

Δε σας λέω τίποτα καινούριο αφού τα bazaar έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα. Όμως για μένα είναι μία ξεχωριστή στιγμή γιατί είναι το πρώτο bazaar της κοινότητάς του enfo.gr κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος της γενικότερης απουσίας μου από την μπλογκογειτονιά.
Ξεκίνησαν όλα τόσο ξαφνικά και έπρεπε πραγματικά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μπορέσουμε να βγάλουμε παραγωγή για τους πάγκους μας. Καλά, θα μου πείτε με τα δίκια σας, γιατί βρε Χριστινάκι δε μας είπες τίποτα να σε βοηθήσουμε. Η απάντηση είναι πως σαν άβγαλτοι που ήμασταν μας πήρε λίγο παρά πάνω χρόνο για να συντονίσουμε το χώρο και τη διεύθυνση αποστολής δεμάτων.

Να σας πω πρώτα λίγα πραγματάκια για το σκοπό του bazaar. Είναι ένα εγχείρημα για την ενίσχυση του κέντρου υποδοχής και περίθαλψης προσφύγων στη Σκάλα Συκαμίας της Λέσβου. Ειδικά τώρα που ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά οι ανάγκες για φάρμακα είναι όλο και μεγαλύτερες.  Περισσότερες πληροφορίες για το κέντρο θα βρείτε στη σελίδα της αυτοοργανωμένης ομάδας.
https://solidarityteamplatanosblog.wordpress.com/2015/12/03/αυτοοργανωμενη-δομη-πρωτης-γραμμης-γ/

Το bazaar θα γίνει 19 και 20 Δεκεμβρίου στο γο-γο /gogotastybar στο Νέο κόσμο, πλατεία Γερμανού απέναντι από το Σταυρό του Νότου και ώρες 11:00πμ - 20:00μμ


Το ξέρω πως σας είναι αδύνατον να ετοιμάσετε πραγματάκια αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το παζάρι θα διαθέτει και πάγκο με κεράσματα και πάγκο με second hand βιβλία, cd και διακοσμητικά.

Όσοι φίλοι λοιπόν θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε να στείλετε μερικά από τα παρακάτω πραγματάκια.

-Μικροστολίδια Χριστουγεννιάτικα και γενικά μικρά εργόχειρα από αυτά που έχετε σαν απόθεμα.

-χειροποίητα κεράσματα και λιχουδιές τύπου, μαρμελάδες, μπισκότα, κουλουράκια, λικεράκια κλπ

-παλιά βιβλία, cd και διακοσμητικά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε.


Νομίζω πως κι ένα κουτί σπιτικά κουλουράκια φτάνει και περισσεύει για ένα παζάρι που έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα ευαισθητοποίησης.

Και φυσικά όσοι φίλοι είστε από Αθήνα μία βόλτα προς το Νέο Κόσμο για καφεδάκι θα είναι ό,τι καλύτερο. Εκεί θα μπορείτε να πάρετε και λαχνούς και να κερδίσετε κάτι από τα όμορφα πραγματάκια που έχουμε ήδη φτιάξει!

Διεύθυνση αποστολής δεμάτων όπως σας τη δίνω:


PanMar
 Αιτωλικού 12 
18545 
Πειραιάς 
1ος όροφος 2104138900 
υπόψη Κιμων Σαπνάς


Σχόλια

Ο χρήστης Giannis Pit είπε…
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία Χριστίνα. Είναι συγκινητική η προσπάθεια. Ομολογώ με κάνεις να νιώθω περήφανα για σένα.
Ειλικρινά
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Ωωω σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση καλέ μου Γιάννη! Η πρωτοβουλία είναι συλλογική, μπροστά είναι οι πιο έμπειροι και από κοντά ακολουθούμε και οι πρωτάρηδες. :)
Ο χρήστης Funky Monkey είπε…
Μπράβο για την πρωτοβουλία, παιδιά! Εύχομαι κάθε επιτυχία!
Φιλιά πολλά!
Ο χρήστης Christina Andromeda είπε…
Ευχαριστούμε Έλλη μου!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις