Καλή Ανάσταση

Πού σας βρίσκω και πώς  σας βρίσκω; Σίγουρα οι περισσότεροι καταπιαστήκατε με τα αυγά. Δε θα σας κουράσω πολύ. Τις ευχές μου μονάχα για Καλή Ανάσταση και μια μικρή, μικρούλα ενημέρωση.
Αν έχετε δει το πρώτο εικονίδιο στο πλαϊνό μενού του γαλαξία, πατώντας το, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του σωματείου στο οποίο έχω την τύχη να είμαι εθελόντρια εδώ και κάμποσους μήνες.  Αυτόν τον Απρίλη εγκαινιάστηκε με πολύ χαρά και μεράκι μία καινούρια στήλη που φιλοξενεί ένα δημόσιο blog για όλους μα για όλους τους φίλους ανεξαιρέτως. Το δικό μου πόστο σε αυτή τη στήλη είναι ο ρόλος της οικοδέσποινας (διαχειρίστριας). Οπότε τα γιουχαϊσματα τα ρίχνετε ελεύθερα σε μένα. 

Σε αυτή τη στήλη μπορεί ο καθένας σας να αποστείλει το δικό του κείμενο στο mail yourvoice@gerontaspaisios.gr και να μιλήσει για πραγματάκια που τον απασχολούν. Στη σχετική ανάρτηση της στήλης θα βρείτε αναλυτικά το σκεπτικό και το περιεχόμενο του blog.

Κάντε μία περαντζάδα στην ιστοσελίδα γενικότερα, μαζέψτε εικόνες και εντυπώσεις και εδώ είμαστε για να το κουβεντιάσουμε παρέα.  Θα χαρώ πολύ μα πάρα πολύ αν θελήσετε να μας γράψετε κάτι. Διευκρινίζω πως το blog όπως και το σωματείο έχει πρωτίστως κοινωνικό χαρακτήρα. Μη κολλάτε δηλαδή στο θρησκευτικό κομμάτι. 

Αυτά για την ώρα. Να περάσετε όλοι υπέροχα. Προσοχή όσοι οδηγείτε, προσοχή στα κεριά και στα βεγγαλικά και το φαγητό με μέτρο ειδικά όσοι βγαίνετε από νηστεία. 

Καλή Ανάσταση

Σχόλια

Ο χρήστης Giannis Pit είπε…
Καλή Ανάσταση να ευχηθώ με ότι το καλύτερο.
Ο χρήστης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....! είπε…
Καλή Ανάσταση Χριστίνα μου!
Πάω να εξερευνήσω την καινούρια στήλη....και κρατώ τις συμβουλές του τέλους ;)
Ο χρήστης Woman in Blogs είπε…
Καλή Ανάσταση, Χριστινάκι! Να περάσεις όμορφα!!! Φιλιά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις