Χριστούγεννα χαράς και ευθύνης


Τα Χριστούγεννα είναι χαρά αλλά είναι και ευθύνη. Η παγωνιά ήρθε νωρίς και νιώθω υποχρεωμένη να ξεκινήσω τη σημερινή ανάρτηση με αυτήν την ανακοίνωση για την πόλη της Θεσσαλονίκης.Ήρθε η ώρα φίλοι μου να σας πω πού βρίσκομαι.
Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς Γέροντας Παΐσιος

Πρόκειται για ένα κοινωνικό σωματείο που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της σίτισης, της ένδυσης, της παροχής φαρμάκων και της ψυχικής υποστήριξης. Προσεχώς και της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Το σωματείο απαρτίζεται από 3 χώρους στους οποίους εργάζονται μόνο εθελοντές.

1.Το κεντρικό κατάστημα του σωματείου που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία Τριλόφου με διανομή φρεσκομαγειρεμένων γευμάτων και ειδών μπακαλικής από το κοινωνικό παντοπωλείο που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο.
Μεγ. Αλεξάνδρου 99, Πλατεία Τριλόφου (όπισθεν πρώην Δημαρχείου Μίκρας)

2. Το πολυδύναμο παράρτημα Περαίας που αναλαμβάνει διανομή γευμάτων και λειτουργεί σαν κοινωνικό παντοπωλείο, τράπεζα ρούχων, παιχνιδιών και Δανειστική βιβλιοθήκη
Ιωνίας 9Α (γωνία με Αποστόλων Πέτρου & Παύλου)

3. Το Κοινωνικό Ιατρείο/ Φαρμακείο Τριλόφου που φιλοξενεί τα γραφεία του σωματείου, το εργαστήρι ψυχικής ισορροπίας, το φαρμακείο και τη Δανειστική βιβλιοθήκη
Αθ. Τσιοπούλου 3 στο κέντρο του Τριλόφου

Το δικό μου πόστο είναι στη Δανειστική βιβλιοθήκη και γενικά σε ό,τι έχει σχέση με το Κοινωνικό Ιατρείο. Δεν είναι υπερβολή να πω πως έχει γίνει για μένα το δεύτερο σπίτι μου και τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας η οικογένειά μου.
Και η καλύτερή μας στιγμή, οι ομαδικές δουλείες όπου μαζευόμαστε όλες, ψήνουμε καφέ στο κουζινάκι μας και με μουσικούλα και κους κους οργανώνουμε τις δουλειές μας.
Σε έναν φανταστικό κόσμο σε όλες τις δουλειές θα περνούσαμε τόσο καλά!

Καλά Χριστούγεννα παιδιά και μην ξεχνάτε πως στη σελίδα μου στο facebook καθημερινά μπορείτε να απολαμβάνετε χιουμοριστικές καρτούλες.Σχόλια

Ο χρήστης Giannis Pit είπε…
Να σε συγχαρώ για τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης Χριστίνα και να σου ευχηθώ ολόψυχα Καλό Μήνα και γιορτές κοπέλα μου. Μακάρι όλοι μας σε ανάλογα δρώμενα.
Ο χρήστης Ariadni St. είπε…
Καλημέρα και καλό μήνα ομορφια μου!
Θα κοινοποιήσω παντου την εικόνα για τους άστεγους της Θεσσαλονίκης.
Συγχαρητήρια και πάλι για τη συμμετοχή σου στη Κοινωνία αγάπης, είναι βάλσαμο η προσφορά στο συνάνθρωπο!
Πωπω στη βιβλιοθήκη, ποσο ωραία περνάτε!
Λατρευω τις καρτούλες σου στο facebook και στο δείχνω συνεχεια!
Φιλια πολλά
Καλό Σαββατοκύριακο!
Ο χρήστης Funky Monkey είπε…
Τι όμορφα... Μπράβο σας για όλα όσα κάνετε και καλή συνέχεια στο έργο σας!
Φιλιά πολλά κορίτσι μου και καλό μήνα να έχεις!
Ο χρήστης marilena spotofart είπε…
Καλή χρονιά να χεις Χριστινιώ μου αγαπημενο!!! Να ναι το 2017 η πιο ομορφη και ξεχωριστή χρονιά απο ολες!! Χρονια πολλά με υγεια πανω απο ολα, αγάπη, χαμογελα κι ονειρα κοπελα μου!! Σε φιλώ πολυ πολυ!! 💕😘

Δημοφιλείς αναρτήσεις