Στο δικό μου σύμπαν

Στο δικό μου σύμπαν υπάρχουν μονάχα αρρενωπές γυναίκες και θηλυπρεπείς άντρες. Γυναίκες με τιμή και θάρρος που δε ξοδεύονται για να κάνουν τα χατίρια του εραστή τους. Γυναίκες που δεν τσαλαπατούν την αξιοπρέπειά τους για να μη μείνουν μόνες. Γυναίκες που τολμούν και μιλούν, που αγαπούν τον εαυτό τους και δε βασανίζουν το σώμα τους και την ψυχή τους για να γίνουν εκείνα τα αντικείμενα του πόθου που φαντασιώνονται οι φαλλοκράτες αυτού του κόσμου.

Γυναίκες που μεγαλώνουν όμορφα χωρίς το φόβο του γήρατος, γυναίκες που απολαμβάνουν και εκτιμούν την τροφή δίχως να υπολογίζουν θερμίδες και βάρος. Γυναίκες όμορφες, μοναδικές με την προσωπική της σφραγίδα η κάθε μια κι όχι ρέπλικες ενός κακόγουστου μοντέλου. Γυναίκες που γεννιούνται μητέρες και που δε γεννούν για να γίνουν μητέρες.

Άνδρες με τρυφερότητα και ευαισθησία που δεν ντρέπονται να δείξουν τις αδυναμίες τους και να φανερώσουν τα κενά τους. Άνδρες που δεν κανιβαλίζονται για ν' αποδείξουν πως είναι άντρες. Άνδρες γεμάτοι αγάπη και μητρική αυτοθυσία που λογαριάζουν τη γυναίκα σαν συνάνθρωπο και τον άνδρα σαν αδερφό. Άνδρες χαρούμενοι με τα απλά και τα όμορφα χωρίς υπέρμετρες φιλοδοξίες και κυριαρχικές τάσεις. Άντρες που αντί για ακριβό ρολόι φορούν το πιο γλυκό και καταδεκτικό χαμόγελο.

Στο δικό μου σύμπαν δεν υπάρχουν σεξιστικά στερεότυπα, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που μέσα από τα όποια στραβοπατήματά τους και τις όποιες αστοχίες τους, επιμένουν να πιστεύουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Άνθρωποι που γυρεύουν την ευτυχία στην καρδιά του διπλανού τους.

πρώτη δημοσίευση εδώ:http://enfo.gr/ar7428Σχόλια

Ο χρήστης Αρτίστα του βωβού είπε…
Ευτυχώς με βρήκες. Κάτι που έχασα πολλές διευθύνσεις στη μετακόμιση από το βλογ μου, κάτι η ζέστη, κάτι τα λόγια του πάπα, ξεχάστηκα η αρτίστα και δεν σε έψαξα.
Είναι πολύ ιδανικά τα πράγματα στο δικό σου σύμπαν!
Μακάρι να ήταν έτσι και στον πλανήτη Γη...
Καλό Σαββατοκύριακο Χριστίνα Ανδρομέδα!
Ο χρήστης Giannis Pit είπε…
Δεν είναι μόνο δικό σου σύμπαν Χριστίνα μου. Θέλω να πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι, ανεξάρτητα φύλου προσπαθούμε να βρούμε καταφυγή σε αυτόν τον πανέμορφο κόσμο που περιγράφεις.
Υπέροχες σκέψεις και ζητήματα πραγματικά που μετράνε.
Να έχεις όμορφο καλοκαίρι....
Ο χρήστης nikol είπε…
Σε αυτό το σύμπαν πολλοί θέλουμε να είμαστε Χριστίνα!!Βαθιά τα λόγια σου με κάθετες αλήθειες !!
Καλό καλοκαίρι
Ο χρήστης morfeas είπε…
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Χαθηκα γιατι μου συνεβηκαν πολλα..
Χωρισμοι.. Μια ψύχωση και μια μείζων κατάθλιψη που άργησα να ζητήσω βοήθεια γιατρού
αλλά τωρα ολα καλά.

Ευχαριστώ πολύ που νοιάστηκες και με αναζήτησες
Ο χρήστης Memaria είπε…
Αυτό το σύμπαν μας ταιριάζει!
Και το καλό είναι πως μπορεί να μπει ο καθένας σε αυτό αρκεί να αφήσει πίσω τα κόμπλεξ και την κακία!
Φιλιά πολλά και να περνάς όμορφα!
Ο χρήστης marilena spotofart είπε…
Συνυπάρχουν πολλοί κόσμοι με τον δικό μας Χριστινιώ μου.. Κανιβαλίζοντα σύμπαντα.. Σε φιλώ κούκλα!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις